Masterclass ‘Sportvitalogie’

Sportvitalogie verbindt de Vitalogische aanpak met de sportwereld, om zo een bijdrage te leveren aan optimaal presteren in de sport. Op integrale wijze wordt gewerkt aan het waarborgen en bevorderen van de gezondheid en prestaties van topsporters, tijdens en na de carrière. Daarnaast richt Sportvitalogie zich ook op de sportorganisatie zelf om (nog) duurzamer en effectiever te opereren en (nog) meer resultaat te halen uit de kwaliteiten en talenten van medewerkers.

Deze masterclass wordt gegeven door Sportvitalogen* Lotte Visschers en Manon Flier. Beiden zijn jarenlang actief geweest als professioneel atlete en volleybalster.

Voor wie?
De masterclass Sportvitalogie is geschikt voor iedereen die al werkzaam is – of graag werkzaam wil zijn – in de georganiseerde sport. Door middel van een Vitalogische aanpak wil je een bijdrage leveren aan duurzame, verantwoorde en optimale topprestaties in de sport. Deze masterclass is passend voor deelnemers met een afgeronde MBO 4 en een gezonde fascinatie voor sport en vitaliteit.

* Ben je zelf Vitaloog® en ga je deze masterclass volgen? Dan mag je na afronding van de masterclass de titel Sportvitaloog dragen.

Aanmelden:
Aanmelden voor de Masterclass “Sportvitalogie”.