De Vitacademie groeit uit haar opleidingsjasje en daarmee zijn we weer in een nieuwe fase terecht gekomen. We gaan vanaf voorjaar 2020 de lessen van module 2, 3 en 4 van de opleiding Vitaloog onderbrengen bij de Philips Fruittuin.

De Philips Fruittuin is een boomgaard in Eindhoven op 10 minuten reisafstand van het hoofdkantoor van de Vitacademie. De Philips Fruittuin is in de jaren 30 van de 20e eeuw opgericht door Anton Philips als werkverschaffingsproject. Het is een boomgaard van 12 hectare met appel-, peren- en pruimenbomen. Het telen van het fruit gebeurt met respect voor de natuur.

Les krijgen met een schitterend uitzicht over de boomgaard? Dat kan vanaf het voorjaar 2020 bij de Vitacademie. De nieuwe opleidingslocatie ligt dicht bij de stad en toch middenin het groen in één van de zogenaamde ‘drie groene longen’ van Eindhoven. De lessen worden verzorgd in de mooie trainingsruimte van het bezoekerscentrum. Daarnaast is er een restaurant (pannenkoekenhuis) en een landwinkel met streekproducten en vers biologisch fruit uit de boomgaard.

Adres
Oirschotsedijk 14A
5651 GC Eindhoven

Let op: Ter hoogte van de kruising A. Fokkerweg – Oirschotsedijk in Eindhoven is geen voetgangersoversteek aanwezig. Hierdoor is oversteken voor voetgangers van en naar de Philips Fruittuin op deze plek onveilig. Bij de kruising van de A. Fokkerweg met De Schakel is wel een veilige voetgangersoversteekplaats.

Module 1 – ‘Vitalogisch coachen’ zal gezien het intieme karakter van deze module gewoon op onze, landelijk gelegen, locatie in Berlicum blijven worden verzorgd bij Daniella (één van de docenten) thuis.
Module 5 – ‘Ondernemend gedrag’ en de uiteindelijke diploma uitreiking zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van de Vitacademie aan de Beemdstraat 1.