Online Vitacademie

De Vitacademie biedt in samenwerking met SkillsTown vitaliteitscursussen en vitaliteitswebinars online aan. Bedrijven kunnen voor medewerkers een opleidingsabonnement afsluiten met diverse cursuspakketten die éénmalig modulair of een jaar lang onbeperkt gevolgd kunnen worden vanaf iedere locatie met een internetverbinding.

screen

meer dan 90+ vitaliteitscursussen en vitaliteitswebinars online

folder-online-academie

Download

de online vitacademie folder

In ons online leerplatform vind je een Gezond en Fit aanbod van meer dan 90 online trainingen, gericht op Vitaliteit, Werkgeluk & Duurzame Inzetbaarheid. Daarnaast bieden we voor organisaties ook branchespecifieke trainingen aan.

vitacademie-online

Voordelen Online Academie

Met een uitdagend en vernieuwend leerplatform halen we samen het beste uit jouw organisatie én medewerkers.

Hoge leeractiviteit

We kijken samen naar de statistieken en ondersteunen in het behouden van leeractiviteit bij medewerkers. Zo kunnen we samen een leeractiviteit tussen de 60% en 80% behalen.

Inzicht in voortgang personeel

Met behulp van het leer management systeem krijg je inzicht in de voortgang van medewerkers. Zo kun je de voortgang monitoren en bijsturen waar nodig.

Vast bedrag per maand

Wij verrassen je niet met onverwachte kosten. Medewerkers kunnen onbeperkt gebruik maken van de online trainingen voor één vast bedrag per medewerker.