Op 10 september hebben we weer een open (mid)dag voor de opleiding Vitaloog.
Deelname aan deze open middag is gratis. Je maakt kennis met enkele docenten, studenten en je ontvangt algemene informatie over de opleiding. Daarnaast ontmoet je ook toekomstige potentiële medestudenten. Wil je weten of de “opleiding vitaloog” iets voor je is, meld je dan gratis aan voor de open dag.

Programma
Het programma voor deze middag wordt o.a. ingevuld op basis van jouw behoefte en de vragen uit de groep, maar zal iig worden afgetrapt met een introductie van Klaas Koster, waarin hij vertelt over ‘het waarom’ van de Vitacademie, de huidige trends en kansen in het werkveld. Er is alle ruimte om persoonlijke vragen te stellen. Naast enkele docenten zullen er ook één of meerdere studenten zijn die momenteel de opleiding doen (of reeds afgestudeerd zijn). Zij kunnen hun ervaringen met jullie delen en ook eventuele andere vragen beantwoorden die nog niet aan bod zijn gekomen.

Locatie
Deelnemers kunnen kiezen voor de open dag online of fysiek bij te wonen op locatie (Beemdstraat 1 te Eindhoven)

Let op! De fysieke plaatsen zijn vergeven. Het is alleen nog mogelijk om online aan te sluiten bij de open dag.

Datum
10 september 2021

Tijd
15:00 -17:00

COVID-19

We houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de consequenties daarvan voor de open dag uiteraard nauwlettend in de gaten. Mocht het zo zijn dat de maatregelen aangescherpt worden en fysieke bijeenkomsten niet toegestaan zijn in de periode van 10 september, dan zullen we de open dag volledig online verzorgen (i.p.v. hybride). We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte.

Aanmelden “Opendag” opleiding Vitaloog

Let op! De fysieke plaatsen zijn vergeven. Het is alleen nog mogelijk om online aan te sluiten bij de open dag.

    Aanmelden voor*