OPENDAG OPLEIDING VITALOOG

Binnenkort hebben we weer een open (mid)dag voor de opleiding Vitaloog.
Je maakt kennis met enkele docenten, studenten en je ontvangt algemene informatie over de opleiding. Daarnaast ontmoet je ook toekomstige potentiële medestudenten. Wil je weten of de “opleiding vitaloog” iets voor je is, meld je dan (gratis) aan voor de open dag.

Programma
Het programma voor de open dag wordt o.a. ingevuld op basis van jouw behoefte en de vragen uit de groep, maar zal in ieder geval worden afgetrapt met een introductie van Klaas Koster, waarin hij vertelt over ‘het waarom’ van de Vitacademie, de huidige trends en kansen in het werkveld. Er is alle ruimte om persoonlijke vragen te stellen. Naast enkele docenten zullen er ook één of meerdere studenten zijn die momenteel de opleiding doen (of reeds afgestudeerd zijn). Zij kunnen hun ervaringen met jullie delen en ook eventuele andere vragen beantwoorden die nog niet aan bod zijn gekomen.

Locatie

De Vitacademie is te vinden in het kleurrijke oranje gebouw van het Vitalogie Plein, waar het hoofdkantoor van de Vitacademie en Vitalogisch gevestigd is. Het Vitalogie Plein ligt bij de Karpendonk en aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Parkeren bij het Vitalogie Plein is geen enkel probleem, er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen.

Het adres  is:

J C Dirkxpad 7,  5631 BZ Eindhoven

Datum

  • Woe 18 september 2024 (online)

of

  • Woe 20 november 2024 (op locatie)

Tijd

  • 15:00 -17:00

Aanmelden “Opendag” opleiding Vitaloog

    Aanmelden voor*