Op 17 september 2020 hebben we weer een open (mid)dag voor de opleiding Vitaloog.
Deelname aan deze open middag is gratis. Je maakt kennis met enkele docenten, studenten en je ontvangt algemene informatie over de opleiding. Uiteraard ontmoet je ook toekomstige potentiële medestudenten en kan je een gevoel krijgen bij de opleidingslocatie in Eindhoven. Wil je weten of de “opleiding vitaloog” iets voor je is, meld je dan gratis aan voor de open dag.

Programma
Het programma voor deze middag wordt o.a. ingevuld op basis van jouw behoefte en de vragen uit de groep, maar zal iig worden afgetrapt met een introductie van Klaas Koster, waarin hij vertelt over ‘het waarom’ van de Vitacademie, de huidige trends en kansen in het werkveld. Er is alle ruimte om persoonlijke vragen te stellen. Naast enkele docenten zullen er ook één of meerdere studenten zijn die momenteel de opleiding doen (of reeds afgestudeerd zijn). Zij kunnen hun ervaringen met jullie delen en ook eventuele andere vragen beantwoorden die nog niet aan bod zijn gekomen.

Waar
DAALAKKERSWEG 14,

5641 JA EINDHOVEN

Tijd
15:00 -17:00

Aanmelden “Opendag” opleiding Vitaloog

De opendag voor de opleiding Vitaloog heeft het maximaal aantal deelnemers behaald. Je kan je niet meer inschrijven. Mocht je vragen hebben over de opleiding neem dan gerust contact met ons op. info@vitacademie.nl