OPENDAG OPLEIDING VITALOOG

Op 17 februari 2022 hebben we weer een open (mid)dag voor de opleiding Vitaloog.
Je maakt kennis met enkele docenten, studenten en je ontvangt algemene informatie over de opleiding. Daarnaast ontmoet je ook toekomstige potentiële medestudenten. Wil je weten of de “opleiding vitaloog” iets voor je is, meld je dan (gratis) aan voor de open dag.

Programma
Het programma voor de open dag wordt o.a. ingevuld op basis van jouw behoefte en de vragen uit de groep, maar zal in ieder geval worden afgetrapt met een introductie van Klaas Koster, waarin hij vertelt over ‘het waarom’ van de Vitacademie, de huidige trends en kansen in het werkveld. Er is alle ruimte om persoonlijke vragen te stellen. Naast enkele docenten zullen er ook één of meerdere studenten zijn die momenteel de opleiding doen (of reeds afgestudeerd zijn). Zij kunnen hun ervaringen met jullie delen en ook eventuele andere vragen beantwoorden die nog niet aan bod zijn gekomen.

Locatie

Dit jaar is er de mogelijkheid om te kiezen of je de open dag online of fysiek bij wilt wonen. Van 10:00 – 12:00 zal er een online editie zijn van de open dag (via Zoom) en indien de maatregelen het toelaten zal de open dag ’s middags fysiek verzorgd worden van 15:00 tot ongv. 17:00.

De Vitacademie is te vinden in het kleurrijke oranje gebouw bij AncoraHealth te Eindhoven, waar het nieuwe hoofdkantoor van de Vitacademie en Vitalogisch gevestigd is. AncoraHealth ligt bij de Karpendonk en aan de atletiekbaan van Eindhoven Atletiek en is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Parkeren is bij AncoraHealth is geen enkel probleem, er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen.

Het adres is: 

J C Dirkxpad 7,  5631 BZ Eindhoven

Datum
17 februari 2022

Tijd

  •  10:00 – 12:00 – online open dag

of

  • 15:00 -17:00 – open dag op locatie (VOL)

COVID-19

Omdat de plaatsen voor de fysieke bijeenkomst in de middag vergeven zijn, en omdat we nog niet weten wat de maatregelen zullen zijn in de periode van 17 februari, hebben we een extra editie ingepland op 17 feb ’s morgens  van 10:00 – 12:00 die online verzorgd zal worden . We houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de consequenties daarvan voor de open dag uiteraard nauwlettend in de gaten. Mocht het zo zijn dat de maatregelen  fysieke bijeenkomsten niet toestaan, dan zullen we besluiten de open dag volledig online te doen. Dit betekent dat de open dag online bij te wonen zal zijn vanaf 15:00 – 17:00. Deelnemers die zich voor de ochtend editie ingeschreven hebben, worden dan samengevoegd met de groep in de middag. We houden je hier uiteraard van op de hoogte.

Aanmelden “Opendag” opleiding Vitaloog

    Aanmelden voor*