vita-summer-school

De zomer. Kijk jij er ook zo naar uit? Bijkomen van een hectische periode, energie opladen, ruimte om weer wat tijd voor jezelf te pakken en leuke dingen te gaan doen. En een mooie tijd om weer inspiratie op te zoeken en verdieping op te doen in je persoonlijke – en werkontwikkeling. Want grote kans dat je dat de afgelopen periode voor je uit hebt geschoven omdat je door de drukte er niet aan toe kwam. Maar nu is het tijd voor jou!

Met de Vitacademie Summer School. Een week vol met inspirerende trainingen om je energie weer te laten stromen. Allemaal op het gebied van vitaliteit, maar ieder met een ander onderwerp centraal, dus voor ieder wat wils.

Zoals verdiepende trainingen op het gebied van leefstijl, leiderschapstrainingen, verdiepend coachen, zakelijk tekenen of trainingen die je uitdagen om nog meer een vitaal ondernemer te zijn. En nog veel meer leuks.

Allemaal trainingen van een dagdeel of een dag waar jij direct voor jezelf of met je team / organisatie mee aan de slag kan gaan. Bekijk hier het hele trainingsaanbod.

Hoe werkt het?
Een hele week zijn er in de ochtenden en in de middagen diverse trainingen van 1 of 2 dagdeel op onze trainingslocatie in Vught. Hieruit stel jij zelf je trainingspakket samen. Dat kan 1 training zijn, een gehele dag of een selectie aan trainingen zodat je een aantal inspirerende dagen voor jezelf samenstelt.

Programma (*afgelopen summerschool)

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

  • Hoe start ik na de zomer mijn team vitaal op?Je leert hoe je op een vitale, energieke en praktische wijze de teamleden weer met elkaar en met de organisatie kan verbinden.
  • De weg van acquisitie naar realisatieIn deze training nemen we jou mee hoe je dit van A tot Z kunt aanpakken en succesvoller acquireert.
  • Dieper coachenTijdens deze training ervaar je het trainen en verder ontwikkelen op identiteitsniveau van zowel jou als coach als jouw coachee.
  • Happy & Vitaal ondernemenIn deze training komen alle aspecten aan de orde waarmee je te maken krijgt als je als zelfstandig ondernemer gaat starten of net gestart bent.

Vrijdag

Bekijk hier een uitgebreidere omschrijving van het trainingsaanbod.

Prijzen
Per dagdeel: 195,- ex BTW (inclusief vitalogische lunch)
Per dag: 295,- ex BTW (inclusief vitalogische lunch)
Weekpas: 1250,- ex BTW (inclusief vitalogische lunch)

Inschrijven

  • Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan voor 1 juni op!
  • Maak je keuze uit het Summer School trainingsaanbod en stel je eigen trainingspakket samen bij het aanmelden.
  • Geef je gewenste keuze door via het aanmeldformulier.
  • Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en we doen een beschikbaarheidscheck. We gaan uit van een minimale deelname van 6 mensen een maximaal 12. We laten dit tijdig aan je weten zodat je nog een andere keuze zou kunnen maken.
  • Bij beschikbaarheid ontvang je een definitieve bevestiging met daarbij een betalingsfactuur. Na betaling is je inschrijving definitief.

Voor wie?
Voor iedereen die affiniteit heeft met vitaliteit of hierin werkzaam is. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Doordat we losse trainingen aanbieden met steeds een specifiek thema hebben we een mooi breed aanbod voor HR managers, (leefstijl)coaches, vitaliteitsadviseurs, trainers en teammanagers die verdieping willen vinden. Maar ook voor personen die op persoonlijk vlak met hun vitaliteit aan de slag willen.

Samen is leuker dan alleen
De trainingen zijn in kleine groepen, max 12 personen. Daardoor is er alle ruimte voor persoonlijk contact gedurende de trainingen en tijdens de pauzes, waardoor je de verbinding op kunt zoeken met gelijkgestemden en ervaringen met elkaar kunt delen. En nog gezellig ook.

Wat levert het op?
Om te beginnen een hoop nieuwe energie voor jezelf. Zo fijn om iets voor jezelf te doen en je weer te laten inspireren. Daarbij zijn de trainingen praktisch van aard, wat betekent dat je direct inzichten, kennis en tips krijgt waarmee je direct eerste stappen kunt zetten naar meer vitaliteit voor jezelf of anderen. In het trainingsaanbod kun je terugvinden wat het resultaat per training is.

* Aanvraag voor LLL punten | Leven Lang Leren punten (specifieke PE punten vanuit het NGvV) wordt gedaan bij het kwaliteitsregister van het NGvV.

De locatie
De Vitacademie Summer School is op het prachtige terrein van Kloosterhotel Zin in Vught en in een geweldige Mongoolse Yurt in de Mierloose bossen, nabij Eindhoven. Zo ben je er ook echt even uit in een rustgevende en inspirerende omgeving. Op en rondom het terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Covid-19
We trainen volgens het ‘Veilig Trainen Protocol’. De locatie is zo ingericht dat we ons goed aan de RIVM veiligheidsmaatregelen kunnen houden zowel tijdens de trainingen als daarbuiten, zodat je je daar geen zorgen om hoeft te maken.