Verdiepingsmodule NLP en Vitalogie!

Een verdiepingsmodule NLP speciaal voor vitalogen, vitaliteitscoaches, teamcoaches en -trainers! Een mooie kennismaking met het prachtige NLP gedachtegoed en een verdieping van je kennis, tools en vaardigheden om anderen te kunnen begeleiden op energiemanagement.

“De kaart is niet het gebied”

Staat NLP op je wishlist?
En is 18 dagen je wat te veel en zou een vierdaags programma gekoppeld aan Vitalogie perfect voor jou zijn? Speciaal voor trainers en coaches met een affiniteit voor vitaliteit, hebben we deze NLP module ontwikkeld. Je maakt kennis met de basis vanuit het NLP-gedachtegoed en legt een koppeling met vitaliteit voor individuen, teams en organisaties. Om zo de basisprincipes van NLP in te kunnen zetten om individuen, teams en organisaties vitaler te maken.

Voor wie

Je hebt al enige ervaring als vitaloog, teamcoach, coach of trainer en je wil nog effectiever worden op het vlak van vitaliteit. Je wilt je vaardigheden als coach of trainer verdiepen met behulp van NLP.

(De verdiepingsmodule is passend voor deelnemers met een afgeronde HBO opleiding of werkervaring op HBO denkniveau)

Doel

Tijdens deze verdiepingsmodule krijg je vanuit de NLP stroming tools, instrumenten en interventies aangereikt die vitaliteit en duurzame inzetbaarheid kunnen bevorderen. Je leert de basis NLP vooronderstellingen toe te passen in je eigen leven om vitaal te blijven of worden. Tevens leer je om enkele basistechnieken toe te passen op anderen die een bijdrage leveren aan het werken aan een vitaal leven.

Inhoud

Dag 1:

Een kennismaking met het gedachtegoed van NLP en hoe je dit kunt inzetten voor persoonlijke ontwikkeling, stimuleren van vitaliteit en vitale communicatie met anderen.

 • Inleiding in de NLP, achtergrond en grondleggers, vooronderstellingen
 • Inzicht in het communicatiemodel
 • Werken met het NLP model en de neurologisch niveaus

Dag 2:

Luisteren doe je met.. je ogen. Kunnen waarnemen bij de ander en verbinding maken door aansluiting te vinden. Tevens gaan we aan de slag met mindset en overtuigingen, de kracht van je gedachten, die zo bepalend zijn voor het mentaal welzijn.

 • Zintuiglijk waarnemen en kalibreren
 • Representatie systemen en rapport maken
 • Wet van de aantrekkingskracht in relatie tot vitaliteit
 • Het identificeren van overtuigingen in relatie tot vitaliteit

Dag 3:

Het mentaal welzijn staat wederom centraal, hoe je door te kijken vanuit verschillende perspectieven meer ruimte voor jezelf creëert om los te komen van beperkende overtuigingen en gedachtes en in staat bent nieuwe keuzes te maken.

 • Het herkaderen van overtuigingen in relatie tot vitaliteit met behulp van diverse herkadertechnieken zoals waarnemingsposities, neurologische niveaus, mentorentechniek, tijdlijnen etc.

Dag 4:

Leren en veranderen is leuk, het daadwerkelijk verankeren en borgen maakt de verandering ook duurzaam en waardevol.

 • Het verankeren van helpende overtuigingen en bekrachtigen van helpende gedachten met behulp van diverse verankertechnieken zoals kinesthetische tijdlijn, circle of excellence en visualisatie.

Investering:

De investering voor deze inspirerende vierdaagse verdieping bedraagt €1500,- (excl. btw). Dit is inclusief lunch en locatie kosten.

2024:

 • Dag 1 – do 25 jan 2024
 • Dag 2 – do 29 feb 2024
 • Dag 3 – do 21 mrt 2024
 • Dag 4 – do 18 apr 2024

Alle trainingsdagen zijn vanaf 9.30 uur tot 17.00 uur

Locatie:

Vitalogie Plein Eindhoven

Aanmelden voor de verdiepingsmodule NLP en Vitalogie!

Aanmelden

Voor meer informatie bel/mail gerust!