Verdiepingsmodule Sportvitaloog

Als Sportvitaloog verbind je de Vitalogische aanpak met de sportwereld, om zo een bijdrage te leveren aan optimaal presteren in de sport. Op amplitieve wijze kan je je richten op zowel individuele sporters als op sportteams. Daarnaast kan je je als Sportvitaloog ook richten op de sportorganisatie zelf.

Deze verdiepingsmodule wordt gegeven door Sportvitalogen Lotte Visschers en Manon Flier. Beiden zijn jarenlang actief geweest als professioneel atlete en volleybalster.

Voor wie

De verdiepingsmodule Sportvitaloog is geschikt voor Vitalogen die al werkzaam zijn – of graag werkzaam willen zijn – in de georganiseerde sport. Door middel van een Vitalogische aanpak willen ze als Sportvitaloog een bijdrage leveren aan duurzame, verantwoorde en optimale topprestaties in de sport.

(De verdiepingsmodule is passend voor deelnemers met een afgeronde HBO opleiding of werkervaring op HBO denkniveau)

Doel

  • Amplitieve werkwijze Sportvitaloog introduceren in de sportwereld
  • Door de Vitalogische aanpak werken aan duurzame sportprestaties
  • De Vitalogische aanpak verbinden aan individueel niveau, team -en stafniveau en organisatieniveau

Inhoud

Dag 1

Je maakt kennis met de docenten en met elkaar, en krijgt informatie over deze verdiepingsmodule. We duiken in de wereld van de georganiseerde sport. Verder ligt de aandacht op individuele coaching van sporters.

Dag 2

We blikken samen terug op de opdracht die gemaakt is. In deze lesdag focussen we op sportteams, begeleidingsstaf en teamcoaching. Hoe begeleid je als vitaloog het team en staf naar meer vitaliteit?

Dag 3

Deze lesdag focussen we op sportorganisaties; hoe kun jij als Sportvitaloog een sportorganisatie adviseren en begeleiden? Ook kijken we vooruit hoe we als Sportvitaloog gezamenlijk gaan ondernemen om bij te dragen aan duurzame prestaties vanuit verschillende niveaus.

Investering:

De investering voor deze inspirerende driedaagse verdieping bedraagt €1125,- (excl. btw). Dit is inclusief lunch en locatie kosten.

2024:

  • Dag 1 dinsdag 12 maart 2024
  • Dag 2 dinsdag 2 april 2024
  • Dag 3 donderdag 25 april 2024

Alle lesdagen zijn vanaf 9.30 uur tot 17.00 uur

Locatie:

Vitalogie Plein Eindhoven

Aanmelden voor de verdiepingsmodule Sportvitaloog

Aanmelden

Voor meer informatie bel/mail gerust!