Project omschrijving

Verdiepingsmodule

Leefstijl coaching

INSCHRIJVEN

Inzichten krijgen in eigen leefstijl en praktische kennis en tools om mensen te begeleiden naar en behouden van een gezonde leefstijl.

opleiding-vitalogisch-trainer

Verdiepingsmodule
Leefstijl coaching

Duur
2 Dagen

Kosten
 €750,-

(excl. btw)

Data

1 nov & 8 nov ’23

Verdiepingsmodule Leefstijl coaching

Voeding, beweging, ontspanning en coaching

Als vervolg op de module 2: leefstijlcoach bieden wij de tweedaagse verdiepingsmodule ‘leefstijl coaching voor professionals’ aan voor wie privé of beroepsmatig als Vitaloog meer verdieping wil.

Programma:

Dag 1


Darmen; je tweede brein: je darmen zijn je belangrijkste spijsverteringsorgaan en een gezonde darmflora is essentieel voor een gezond en gelukkig leven. Hoe houd je je darmen gezond?

Hormonen (en overgang): je hormoonhuishouding het is een complex systeem. Welke hormonen spelen een rol bij een gezonde leefstijl? En hoe houd je deze zo goed mogelijk in balans?

Afvallen/aankomen: Omdat afvallen (en aankomen) een van de meest gestelde leefstijlvragen is, gaan we hier wat dieper op in. Je leert dat het meer is dan alleen minder eten en meer bewegen.


Dag 2


Welvaartziektes: hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes, obesitas en depressie zijn de meest voorkomende welvaartziektes. Met een gezonde leefstijl kan je veel van deze ziektes voorkomen en zelfs terugdraaien. Wat zijn de oorzaken en gevolgen? En wat kan je hieraan doen?

Stress en burn-out: stress en burn-out komen steeds meer voor. Hoe komt dat nu? Hoe kan je het voorkomen? Hoe herken je het? En hoe kom je ervan af?

Doel:

Verdieping op de onderwerpen voeding, beweging en stressreductie/ontspanning voor Vitalogen die de basismodule hebben gevolgd.

  • Inzichten krijgen in eigen leefstijl en praktische kennis en tools om mensen te begeleiden naar en behouden van een gezonde leefstijl.

Investering:

De investering voor deze 2-daagse training bedraagt €750,- (excl. btw). Dit is inclusief lunch en locatie kosten.

Wil je jouw STAP budget gebruiken voor deze training? Dat kan! Laat het ons weten in de opmerkingen van het inschrijfformulier en we sturen je een STAP aanmeldbewijs toe, zodra je jezelf ingeschreven hebt voor de training.

Data klassikale training:

2022

  1. Dag 1 woensdag 1 nov 2023
  2. Dag 2 woensdag 8 nov 2023

Locatie

Eindhoven

Voor wie

(De verdiepingsmodule is passend voor deelnemers met een afgeronde HBO opleiding of werkervaring op HBO denkniveau)

Aanmelden voor de verdiepingsmodule
“Leefstijf coach”

inschrijven

Voor meer informatie
Bel 040-2824711

ANDERE VERDIEPINGSMODULES