DISC TEAM Professional certificering

Ben jij een gedreven DISC-gecertificeerde professional die een sprankelende verdieping zoekt in het begeleiden van teams  met behulp van DISC? Dan is deze certificeringstraining precies wat je nodig hebt!

Samen met onze bevlogen trainer en gelijkgestemde vakgenoten ga je op een dynamische ontdekkingsreis, waarbij je de kracht van DISC teamanalyses, het teamwiel, grafieken en allerlei inspirerende werkvormen volledig benut. Na deze certificeringstraining beschik jij over alle tools om zelf bruisende en succesvolle DISC teamtrainingen te verzorgen.

Wij zorgen ervoor dat jij de kunst van het creëren van een gezamenlijke DISC-taal binnen teams en organisaties beheerst. Leer hoe je het teamwiel, de grafieken en de teamanalyses effectief inzet in diverse situaties.

Als kers op de taart ontvang je niet alleen een certificaat, maar ook ons exclusieve DISC Benelux kaartspel.

Criteria voor het deelnemen aan de training:

  • Voorwaarde voor deze teamanalyse training is dat je DISC professional bent.

Voor wie?

Deze dag is een waardevolle verdieping voor coaches, trainers en HR-professionals die klaar zijn om zich verder te storten in de boeiende dynamiek van teams. Plan nu direct jouw plek in deze certificeringstraining en laat je enthousiasmeren!

PROGRAMMA DISC TEAM CERTIFICERING TRAINING
De training bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. inzetten van DISC teamanalyses
  2. het teamwiel
  3. de grafieken:
  4. en diverse inspirerende werkvormen.

Doel van de training:

Het doel van de DISC Team professional training is om professionals uit te rusten met de nodige kennis en vaardigheden om de DISC-methode op een effectieve manier toe te passen binnen teams. Dit kan bijdragen aan het verbeteren van de teamdynamiek, communicatie en samenwerking, wat uiteindelijk de prestaties en het welzijn van het team kan bevorderen.

Investering:

De investering voor deze waardevolle 1-daagse training bedraagt €595,- exclusief btw. Deze prijs omvat alle trainingsmaterialen, certificering en koffie/lunch gedurende de dag.

Data klassikale training:

De eerstvolgende training zal plaatsvinden op:

Datum: 09 juli 2024  (09:30 – 17:00 uur)

Aanmelden:
Aanmelden voor deze DISC TEAM Professional certificering.