Enkele van onze referenties

Bekijk in dit onderstaande korte filmpje (1.31 min) hoe Lieke de Vitacademie heeft ervaren

Bekijk in dit onderstaande korte filmpje (1.30 min.) hoe Dave de Vitacademie heeft ervaren

Dave heeft met zijn team en mede dankzij de opleiding tot vitaloog ervoor kunnen zorgen dat zijn werkgever AZL is verkozen tot Vitaalste Werkgever van Limburg 2022. SBS proigramma  ‘Helden van Nu’ was nieuwsgierig naar deze nieuwe helden binnen een bedrijf en is een dag komen filmen. Dave Kersemakers en Ilona Lamerichs nemen de hoofdrol op zich als vitaloog. In de praktijk doen ze dit echter niet alleen en zorgen samen met de werkgroep Vitaal AZL voor bijvoorbeeld voorlichting en workshops. Bekijk hier het filmpje  SBS Helden van Nu bij AZL voor een aflevering rondom ‘Vitaliteit’ – YouTube  (11.07 min)

Na het bekijken van de filmpjes kan je hieronder nog wat ontvangen testimonials lezen. Neem gerust een keer contact op met één van deze oud studenten om te vragen hoe zij de Vitacademie hebben ervaren.

 

“Wat een cadeautje is deze opleiding voor me geweest. Ik ben de opleiding gaan doen om meer handvatten te krijgen en invulling te kunnen geven aan het thema vitaliteit. En dat heb ik ook echt kunnen ophalen. Wat mij het meeste is bijgebleven is de hechte samenwerking met de groep welke me enorm veel inzichten heeft opgeleverd.”

Christel Maessen
Arbo Coördinator


“In een woord inspirerend! In de eerste module al raakte ik iets bij een andere student en dit gaf me zo’n bijzonder gevoel. Dit raakte me emotioneel. Dit heb ik in de opleiding mee genomen. En ook dat je voor zelf een keuze hebt in wát je doet en hoe je een gesprek (dialoog) aan gaat.”

Alwin Lusing
Docent Hogeschool


“Mijn beweegreden om de opleiding te gaan doen zat op het psychische sociaal stuk en ik wilde vanuit meerdere perspectief naar andere mensen leren kijken. Ik heb dit en zoveel meer uit de opleiding gehaald. In mijn verleden heb ik al veel trainingen gevolgd maar nog nooit heb ik zoveel oprechtheid ervaren.”

Arno Hanssen
Projectmanager


“Een beroep waarmee je mensen krachtig, teams resultaatrijk en organisaties wendbaar en toekomstbestendig maakt. Dat is wat een Vitaloog doet. En de Vitacademie maakt dit mogelijk. Wat een reis! Wat een reisgezelschap! De passie, kennis en energie van de docenten, de verbondenheid en inspiratie van de medestudenten brachten mij op een zowel persoonlijke als professionele waardevolle eindbestemming. Vitaal & verbonden. Best trip ever!”

Winanda Hordijk
HR Adviseur


“De opleiding heeft voor zowel mijzelf maar ook voor mijn werk veel opgeleverd. In de opleiding heb ik verschillende tools aangereikt gekregen die ik nu voor mijn organisatie in kan zetten. We hebben intern veel opgepakt en doorgezet op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Ik zie nog wel dat organisaties het economisch moeilijk hebben, maar ik kan iedereen aanraden een Vitaloog in dienst te nemen of op te leiden.”

Robin Spies
Ri&E coordinator en adviseur


“De opleiding was ook een reis die ik zelf moest afleggen, ik was mijn eigen oefenmateriaal, en ik merkte dat het echt werkte. De combinatie van mijn ervaring als opleidingsontwikkelaar en vitaloog hebben mij een nieuwe richting gegeven. Ik wil mijzelf graag ontwikkelen tot vitaliteitsadviseur met een focus op het ontwikkelen van vitaliteitsprogramma’s. Zo’n heerlijk gevoel als je weer weet waarvoor je s ’ochtends wilt opstaan.”

Jeroen Gerressen
Opleidingsadviseur


Het gebeurt terwijl je je pad bewandeld:

“Ben je op zoek naar een energieke Post-Hbo opleiding die jou veel energie geeft, inzicht hoe jezelf vitaler in het leven kunt staan en wil je dit uitdragen naar een groter publiek.
Wil je Nederland mee die vitale boost geven vanuit je eigen bedrijf of andere bedrijven / teams op weg helpen? Hou je daarnaast van praktijk gericht leren dan kan ik je de Vitacademie aanraden.”

Sandra Titulaer
Manager Particulieren bankwezen


“De Vitacademie beschikt over vakkundige docenten die aan de hand van de vitaliteitsschijf van 5 je een brede basis meegeven om als vitaloog aan de slag te kunnen gaan. De meerwaarde van de vitaliteitsschijf van 5 zit in het boven tafel halen van de nut en noodzaak van vitaliteit in de breedste zin van het woord. De Vitacademie heeft ervoor gezorgd dat ik nu over de kennis en beschik die ik nodig heb om mijn missie een invulling te geven; het bedrijfsleven fit en vitaal verbonden maken en houden. Ik heb inzicht gekregen in hoe je een vitaliteitsprogramma in samenwerking met de klant tot een succes kunt maken. Het is life changing, en behoeft (vaak) een cultuurverandering om tot duurzame vitaliteit van de medewerkers, managers, leiders en organisatie te komen.”

Saskia Goutziers
Communicatie adviseur


“Vitaliteit heeft voor mij echt een gezicht gekregen door de aangereikte elementen die meteen in praktijk gebracht kunnen worden. Mijn uitdaging zat dacht ik in de verdieping in mijn kennis over voeding. Maar de rode draad van de opleiding ‘de vitaliteitsschijf van vijf’ was voor mij de trigger dat er toch echt veel meer was dan alleen voeding.”

Silke Stoutjesdijk
Zelfstandig ondernemer