LOCATIES

Opleidingen van de Vitacademie vinden plaats op diverse locaties in Noord Brabant.

 

Locatie:  Kloosterhotel ZIN.

Dit voormalige klooster met een open en eigenzinnige karakter uitermate geschikt voor reflectie. Er is volop ruimte en licht en de sfeer van het Kloosterleven proef je er nog steeds. Moderne architectuur en de zichtlijnen op de tuin zorgen voor verbinding met de natuur. We maken ook volop gebruik van de rust en ruimte in de omringende tuin. Tijdens de lunch genieten we van de 100% biologische keuken.

Adres: Boxtelseweg 58, 5261 NE Vught
Info: www.kloosterhotelzin.nl

 

Locatie:  Vitalogisch HQ.

Het nieuwe Vitalogisch en Vitacademie hoofdkantoor bevind zich in het kleurrijke gebouw bij Ancora Health en Sportplein te Eindhoven, nabij de Karpendonk en aan de atletiekbaan van Eindhoven. Bij mooi weer wordt gebruik gemaakt van het dakterras met uitzicht op de sportvelden en omgeven door veel groen.

Adres: J C Dirkxpad 7, 5631 BZ Eindhoven
Info:  www.vitalogisch.nl

 

Locatie:  Verbindend Ondernemen.

Verbindend Ondernemen is landelijk gelegen vlak naast Den Bosch en grenst aan het privérhuis van één van onze docenten. De locatie beschikt over een prachtige en ruime tuin waar  we volop gebruik van maken voor allerlei coachings- en teamoefeningen.

Adres: Heiblomsedijk 11, 5258 TT Berlicum
Info: www.verbindendondernemen.nl

 

Locatie:  ’t Vitahuys.

’t Vitahuys is gelegen in de bossen vlak naast Eindhoven en grenst aan het privéhuis van één van onze docenten. De locatie ligt midden in het Mierlose bos met aangrenzend de Strabrechtse Heide waar we volop gebruik van maken voor allerlei coachings- en teamoefeningen.

Adres: Rederijklaan 81, 5731 PV Mierlo
Info: www.vitahuys.nl.nl (onder constructie)

 

Locatie:  Punt-C.

Punt-C is een dynamische, creatieve en inspirerende locatie met verschillende ateliers gevestigd in voormalige fabrieksgebouwen. Er heerst een organische cultuur met een community van meer dan 250 creatieve ondernemers. Een uitstekende energie voor aankomende vitalogen.

Adres: Daalakkersweg 10, 5641 JA Eindhoven
Info: www.punt-c.nl/www.sectie-c.com