LEEFSTIJLCOACHING binnen organisaties

Wil jij binnen organisaties en instellingen aan de slag als leefstijlcoach? Dan is dit dé opleiding voor jou! Vanaf januari 2025 bieden we een gloednieuwe vitaliteitsopleiding aan: Leefstijlcoaching binnen organisaties. Want medewerkers die een gezond gewicht hebben, in staat zijn op tijd te ontspannen, regelmatig bewegen en voldoende slapen, zitten lekker in hun vel en zijn productiever, creatiever, flexibeler en minder vaak ziek.

Deze opleiding onderscheidt zich van andere leefstijlcoachopleidingen, omdat we ons specifiek richten op leefstijlcoaching binnen organisaties. Je leert hier vooral de voordelen van een gezonde leefstijl op de werkvloer te stimuleren en daarmee de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van bedrijven en instellingen te bevorderen. Daarnaast kan je ook particulieren of GLI-trajecten begeleiden. De opleiding is opgezet zodat je  als geaccrediteerde BLCN-coach aan de slag kan (accreditatie-procedure loopt).

Fysiek en online

Doordat de opleiding 50% fysiek en 50%  online is, kun je redelijk flexibel je eigen studie-uren inplannen. De online lesdagen worden namelijk opgenomen en kan je terugkijken in je eigen tijd. Eén keer per maand komen we fysiek samen op het VitalogiePlein in Eindhoven, omdat leren met elkaar inspirerend en motiverend werkt. Tijdens de fysieke lesdagen wordt er veel geoefend met de behandelde lesstof.

Aanmelden voor opleidingen LEEFSTIJLCOACHING binnen organisaties