Verdiepingsmodule

Dieper Coachen

Deze module gaat dieper in op het herkaderen van belemmerende overtuigingen en het aanscherpen en verankeren van stimulerende overtuigingen.

dieper coachen

Verdiepingsmodule
Dieper coachen

Duur
2 Dagen

kosten

 €750,-

(excl. btw)

Data
Dag 1:  n.t.b.
Dag 2:  n.t.b.

Verdiepingsmodule Dieper Coachen

Als vervolg op de module 1: vitalogisch coachen bieden wij de tweedaagse verdiepingsmodule ‘Dieper Coachen’ aan voor diegene die meer verdieping wil in het coachen van mensen. In deze module gaan we dieper in op het herkaderen van belemmerende overtuigingen en het aanscherpen en verankeren van stimulerende overtuigingen. Tevens gaan we dieper in op transactionele analyse, en maskers.

Thema: ‘Ik ben OK, jij bent OK’ – T.Harris

Dag 1:

Communicatiemodel en wereldbeelden. De kaart is niet het gebied. Zo nemen wij de wereld en situaties waarin wij verkeren allemaal op een andere manier waar. Eenieder heeft zijn eigen beeld van de wereld en situatie. We doen dat door middel van onze zintuigen. We gaan in op hoe ons brein werkt en hoe wij betekenis geven aan onze waarnemingen.

Het werken met en herkaderen van belemmerende overtuigingen. In ons leven gebeurt er van alles en wij geven hier zelf betekenis aan. Onze ervaringen slaan we op. Men denkt, handelt en voelt vanuit zijn eigen waarheid. Ervaringen die wij als negatief waarnemen leiden tot negatieve overtuigingen. In deze dag leer je effectief je eigen overtuigingen en die van de coachee te herkaderen en krijg je een aantal technieken om te werken met deze overtuigingen.

Het verankeren van helpende en stimulerende overtuigingen. Naast belemmerende overtuigingen beschikt eenieder over helpende overtuigingen. Tijdens deze dag gaan we in op het stimuleren en verankeren van helpende overtuigingen. Je gaat je eigen helpende overtuigingen versterken en je leert die van je coachee te versterken.

Dag 2:         

Kindconclusies, en maskers. Tijdens onze kindertijd trekken we al conclusies over onszelf en onze plek in de wereld. Deze kindconclusies blijven ons dingen in fluisteren. Met behulp van onze kindconclusies en maskers gaan we ontdekken waar onze belemmerende en die van onze coachees vandaan komen.

Transactionele analyse: Je maakt kennis met de basisbegrippen van TA zoals egoposities en script en hoe je deze in kunt zetten in training en coaching.

Doel

Verdieping in de vaardigheden van het coachen en methoden om op dieper niveau verandering in gang te zetten.

  • Dieper inzichten krijgen in eigen belemmerende overtuigingen en helpende overtuigingen en eigen identiteit en praktische kennis en tools om mensen te coachen naar een gewenste situatie.

Investering:

De investering voor deze 2-daagse training bedraagt €750,- (excl. btw). Dit is inclusief lunch en locatiekosten.

Voor wie

(De verdiepingsmodule is passend voor deelnemers met een afgeronde HBO opleiding of werkervaring op HBO denkniveau)

Data klassikale training:

2022:

  1. Dag 1: n.t.b.
  2. Dag 2: n.t.b.

Locatie

Eindhoven

Aanmelden voor de verdiepingsmodule
“Dieper coachen”

Voor meer informatie
Bel 040-2824711

ANDERE VERDIEPINGSMODULES